ЗА МЕН

Казвам се Стела Колева и съм сертифициран нутриционист от Национална Академия за Спорт и Медицина в САЩ – NASM и  дипломиран йога преподавател на деца и възрастни от 2014 година.
Пътувала съм многократно извън България и съм посещавала различни курсове по йога в зависимост от нуждите и периода, в който съм се намирала. Живяла съм във Франция повече от десет години и 3 години в Узбекистан, което допълнително ми позволи да разширя своя мироглед.
Специализирах в Чанг Май,  Тайланд, Тай масаж терапия и йога анатомия през 2014 година. Една година по-късно успешно завърших и обучение за преподаване на йога за деца.
Магистратурата по туризъм ми дава възможност да развивам уменията си в корпоративна йога за служители, специалицирани организирани ваканционни програми като йога ритрити и здравословни тимбилдинг ваканции.
Не налагам йога като философия и начин на живот на хората. Това е личен избор. Живеем в Европа с уникална народопсихология и е сложно да прилагаме традиционната йога практика и медитация от Индия в натовареното ни ежедневие, но можем да се опитаме да извлечем максимална полза от йога като източна философия за здраво тяло и спокоен ум  алтернативна форма на медицина.
Желанието ми е хората да бъдат по-осъзнати и удоволетворени, да знаят как да намират баланса в битието си, да поддържат чисти и хармонични отношения, да се чувстват млади и смятам, че йога и правилното хранене допринася съществено за това.
През 2020 година разработих специална програма за отслабване и изгаряне на мазнините, с гарантиран ефект БЕЗ ГЛАД, ДИЕТИ И РЕЖИМИ!!!!

Моята мисия на нутриционист е да предам познанията си като насоки за здравословен начин на живот, да допринеса в подобряването на общото здравословно състояние на човека, изчиствайки го от токсини, излишни натрупани в годините килограми и събуждайки любов към себе си и балансираното хранене.

Методите на моята работа са комплексни с цел дългосрочно постигане на промени в начина на мислене за храната, изграждане на нови полезни навици за физическа активност, отношението към стреса и психическото състояние.

Автор съм на книгата  „Йогата лекува“. Повече за тази книга вижте тук:
В моят Youtube канал – Стела Колева качвам редовно цели практики по йога и пилатес. Абонирайте се, за да сте винаги уведомени за новите видеа.
За лична консултация, можете да се свържете с мен като ми пишете на info@sensib.org
Благодаря Ви!