ЗА МЕН

Казвам се Стела Колева и съм основател на студио за йога и пилатес Сен Сиб.
Преподавам йога от 2014 година.
Пътувала съм многократно извън България и съм посещавала различни курсове по йога в зависимост от нуждите и периода, в който съм се намирала. Живяла съм във Франция повече от десет години, което допълнително ми позволи да разширя своя мироглед.
Специализирах в Тайланд Тай масаж терапия и йога анатомия. Магистратурата по туризъм ми дава възможност да развивам уменията си в специалицирани организирани ваканционни програми като йога ритрити и здравословен тимбилдинг ваканция.
Не налагам йога като философия и начин на живот на клиентите. Това е личен избор. Живеем в Европа с уникална народопсихология и е сложно да прилагаме традиционната йога практика и медитация от Индия в натовареното ни ежедневие, но можем да се опитаме да извлечем максимална полза от йога като източна философия за здраво тяло и спокоен ум  алтернативна форма на медицина.
Желанието ми е хората да бъдат по-осъзнати и удоволетворени, да знаят как да намират баланса в битието си, да поддържат чисти и хармонични отношения, да се чувстват млади и смятам, че йога допринася съществено за това.
Автор съм на книгата  „Йогата лекува“. Повече за тази книга вижте тук:
В моят Youtube канал – Стела Колева качвам редовно практики по йога и пилатес. Абонирайте се, за да сте винаги уведомени за новите видеа.
Благодаря Ви!