Консултация с нутриционист за отслабване

Ако вече сте изпробвали всички диети и режими и все още не сте свалили излишните килограми, то Вие се намирате на правилното място.

Това, което мога да Ви дам е мотивация и нов начин на мислене за храната, отслабване с удоволствие и по-най здравословният и ТРАЕН начин за Вашият организъм.

Казвам се Стела Колева и съм сертифициран нутрициолог от Национална Академия за Спорт и Медицина от САЩ. Подходът ми е холистичен, винаги разглеждам тялото и духът като едно цяло и използвам различни методи за увеличаване на физическата активност, техники за сваляне на напрежението и правилният избор от храни специално подбрани за Вас.

По време на срещата изготвяме персонализиран план, съгласно много фактори като пол, възраст, ръст, тегло, начин на живот, физическа подготовка, очаквания като желано тегло, форма, травми, предшестващи заболявания, прием на лекарства, кръвни изследвания, психическо натоварване и състояние и други.

Консултация с холистичен нутриционист ще ви даде възможност да опознаете себе си и да отслабнете без глад и лишения, да разберете защо се храните по този начин. Ще събуди у вас осъзнатост за вашите действия и избор на храни. Това. Най-голямото богаство, което човек може да получи- осъзнатост.

При хора с емоционално хранене, холистична нутрициология има много добри резултати, тъй като се работи върху самонаблюдение и самоосъзнаване!

Никога не е късно да започнете нов начин на живот!

Повече за мен и моите програми, разгледайте сайта или вижте тук

Цена: 60 лева

Продължителност : 60 минути

Провежда се онлайн.

 

Свържете се с мен на 0888341881 или изпратете имейл на info@sensib.org

Плащане по банков път, Pay Pal, Revolut, Easypay:

Банка UBB

IBAN: BG95UBBS81551008450290
BiC:UBBSBGSF
Титуляр: СЕН СИБ ЕООД
Oснование плащане: имена и услуга