Изготвяне на хранителен режим

Индивидуален хранителен режим се изготвя, след попълнен въпросник и извършена консултация онлайн, като по този начин се взимат под внимание всички необходими фактори, като възраст, ръст, тегло, заболявания, хормонален дисбаланс, физическа активност, емоционално състояние, сън, прием на лекарства и хранителни добавки, се описват и хранителни алергии, непоносимости, храни, които обичате и такива, които не харесвате.

Хранителният режим е изцяло съобразен с вашият начин на живот и ценности, дали се храните основно навън, в самолети или в ресторанти, дали живеете сами или сте многочленно семейство, дали работите нощни смени или се будите много рано сутрин, дали работите във външни условия, в дома или в офис среда.

Персонализирания план за хранене не е строг, с фиксирано меню, а по-скоро според типа хранене- закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря, се определят група храни и най-вече комбинацията между тях и КОЛИЧЕСТВОТО им. Храната, която се подбира е на първо място здравословна, разнообразна, вкусна и засищаща.

Бавното отслабване е най-полезното и ТРАЙНО сваляне на килограми. Този метод, ви гарантира 100% резултат, стига да имате търпение и дългосрочна цел за постигане на мечтаното тяло.

Изготвяне на хранителен план не е просто каприз, а необходимост за всеки, който има колебания какво да консумира и непрестанни лутания в диети, често и рязко качване и сваляне на килограми, постоянен глад, обсебващи мисли  и фокусиране върху храната, липса на енергия, чести боледувания, косопад и други.

Индивидуалният хранителен режим е подходящ за всеки, който иска да събуди метаболизма си и да отслабва докато се храни, да промени начина си на мислене към храната, като се научи да се храни интуитивно, да разпознава правилните храни за неговия организъм и нужди и не на последно място да подобри тонуса и самочувстието си.

Какво включва пакета:

  • Включена 45 минутна онлайн консултация
  • Изготвяне на хранителен персонален режим и план за физическа активност
  • Изчисляване на вашия базов метаболизъм
  • Изчисляване на вашия калориен баланс, при които ще започнете да отслабване БЕЗ ДИЕТА и ГЛАД
  • Списък с храни, готвени ястия и варианти ако се храните често навън, специално подбрани според вашите нужди и предпочитания
  • Списък с храни, продукти и ястия, които да избягвате
  • Рецепти
  • – 20% отстъпка на всички специализиране програми за отслабване, стягане, подмладяване и йога

Цена: 100 лева

За записване на час за консултация или повече информация можете да се свържете се с мен на 0888341881info@sensib.org, Фейсбук SEN SIB SOFIA 

 

Плащане по банков път, Pay Pal, Revolut, Easypay:

Банка UBB

IBAN: BG95UBBS81551008450290
BiC:UBBSBGSF
Титуляр: СЕН СИБ ЕООД
Oснование плащане: имена и услуга