Изготвяне на хранителен режим

Индивидуален хранителен режим се изготвя, след извършена консултация онлайн, като по този начин се взимат под внимание всички необходими фактори, като възраст, ръст, тегло, заболявания, хормонален дисбаланс, физическа активност, емоционално състояние, сън, прием на лекарства и хранителни добавки, се описват и хранителни алергии, непоносимости, храни, които обичате и такива, които не харесвате.

Хранителният режим е изцяло съобразен с вашият начин на живот и ценности, дали се храните основно навън, в самолети или в ресторанти, дали живеете сами или сте многочленно семейство, дали работите нощни смени или се будите много рано сутрин, дали работите във външни условия, в дома или в офис среда.

Персонализирания план за хранене не е строг, с фиксирано меню, а по-скоро според типа хранене- закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря, се определят група храни и най-вече комбинацията между тях и КОЛИЧЕСТВОТО им. Храната, която се подбира е на първо място здравословна, разнообразна, вкусна и засищаща.

Бавното отслабване е най-полезното и ТРАЙНО сваляне на килограми. Този метод, ви гарантира 100% резултат, стига да имате търпение и дългосрочна цел за постигане на мечтаното тяло.

Изготвяне на хранителен план не е просто каприз, а необходимост за всеки, който има колебания какво да консумира и непрестанни лутания в диети, често и рязко качване и сваляне на килограми, постоянен глад, обсебващи мисли  и фокусиране върху храната, липса на енергия, чести боледувания, косопад и други.

Индивидуалният хранителен режим е подходящ за всеки, който иска да събуди метаболизма си и да отслабва докато се храни, да промени начина си на мислене към храната, като се научи да се храни интуитивно, да разпознава правилните храни за неговия организъм и нужди и не на последно място да подобри тонуса и самочувстието си.

Какво включва пакета:

  • Включена онлайн консултация
  • Изготвяне на хранителен персонален режим
  • Изчисляване на вашия базов метаболизъм
  • Изчисляване на вашия калориен баланс, при които ще започнете да отслабване БЕЗ ДИЕТА и ГЛАД
  • Списък с храни, готвени ястия и варианти ако се храните често навън, специално подбрани според вашите нужди и предпочитания
  • Списък с храни, продукти и ястия, които да избягвате
  • – 30% отстъпка за книгата „Йогата лекува“

Цена:  89,90 лева

Плащане по банков път, Pay Pal, Revolut, Easypay:

Банка Райфайзен банк

IBAN: BG97RZBB91551008450290
BiC:RZBBBGSF
Титуляр: СЕН СИБ ЕООД
Oснование плащане: имена и услуга

Свържете се с мен на телефон +359 888341881 или info@sensib.org, Фейсбук SEN SIB SOFIA като приложите копие на платежното, трите Ви имена и телефон за връзка