Тайландски масаж

Тай масажът е подходящ при болки в гърба, кръста, врата, главоболие, стрес и слабост на мускулите. Подходяща е и за хора, които практикуват спорт и се нуждаят от допълнително разтягане. Тай терапията има лечебно и отпускащо действие върху нервната система, както и действа благоприятно върху лимфната система на тялото.

Работи се върху тялото на пациента с лек натиск чрез палци, длани и лакти. Специфични за тай масажа са различните разтягащи, изтеглящи и усукващи позиции, взаимствани от йога асаните. Прилага се през леки дрехи. Не се ползва олио. Клиента не изпитва болка, а релаксация и отпускане.

Продължителността на терапията може да бъде различна като могат да се включат допълните процедури като масаж на лице, акупресура на стъпала или лека йога практика преди терапията.

Масажът може да бъде изпълнена по време на бременност като се работи в странично легнало положение за работа върху гръбначния стълб.

Тялото се отваря и регенерира, ставите отново стават подвижни, докато умът се завръща към състояние на релакс. Напрежението и токсините се освобождават от ставите, мускулите и съединителната тъкан. Енергиийното тяло, както и вътрешните органи се стимулират, чрез натиск върху периферни рефлексни точки.

Тай масаж има следните положителни ефекти:

-релаксира тялото и намалява стреса
-увеличава подвижността и гъвкавостта и премахва мускулното напрежение
-балансира енергийната система
-стимулира вътрешните органи

Сертифиран терапевт Стела Колева в единственото акредитирано от Кралството училище за кинезитерапевти в Тайланд в гр. Чианг Май.

Продължителност 60 минути

Цена 80 лева

www.sensib.org

За допълнителна информация , може да се свържете с нас на адрес info@sensib.org