Онлайн консултация

Онлайн консултацията има за цел да ви насочи как да изградите нови здравословни навици с цел сваляне на излишните килограми, премахване на стреса и напрежението, подходящи практики, пълноценно хранене и други холистични техники.

По време на срещата изготвяме персонализиран подход, съгласно много фактори като пол, възраст, начин на живот, физическа подготовка, очаквания като желано тегло, форма, предшестващи заболявания, прием на лекарства, кръвни изследвания и други.

Индивидуалните онлайн консултации дават невероятен резултат, защото могат да се ползват като мониторинг по време на вашето отслабване с цел да се мотивирате и да не се отказвате. Те помагат да следим резултатите, да променяме  ежедневни и най-вече хранителни навици. Гарантираме Ви, че с редовни консултации, умерено движение и здравословно хранене без глад и диети, вие ще постигнете мечтаните резултати.

Тези консултации имат невероятен ефект при хора с емоционално хранене!

Работим с предварително уговорени дни и часове в месеца.

В случай на невъзможност от едната страна,  практиката може да бъде преместена в друг ден и час в удобно за двете страни време. При неявяване на срещата или анулиране 24 часа преди практиката, сумата не се възстановява.

Онлайн консултация 60 минути – 40 лева

Заплащане през Revolut  или по банков път.

За записване, попълнете формата за контакт в категория Контакти.