Йога за деца

Сен Сиб се грижи и за физическото и психическото здраве на децата като ги учи на йогийски пози и методи за релаксация на ума в детските градини и училищата.

Отделно от спорта, йога въздейства положително на децата и в много други отношения като социализация и адаптация към средата . Постига се активно физическо, умствено и емоционално отпускане.

За учениците, заниманията дават предимство като подобряват концентрацията и паметта им и успоковята нервната система.

От здравна страна , упражненията подпомагат правилното развитие и растеж у децата още от най-ранна детска възраст като действат благотворно върху опорно двигателната и мускулната система, предотвратяват развитието на гръбначни изкривявания, затлъстяване и повишават имунитета. Подобрява се действието на жлезите с вътрешна секреция, храносмилателната, кръвоносната и дихателна система.

Методиката по която се провеждат уроците е специализирана за възрастта на децата, разработена в съответствие с техните нужди, без натоварване.Чрез имитиране на животни и предмети, чрез визуализиране, йога се превръща за тях в забавление и игра, развива креативността и въображението.

 

След детска йога, децата се чувстват по спокойни и свежи.

Заниманията се провеждат всеки вторник и четвъртък от 16:00 до 17:00 ч.

Инструктор – Стела Колева

Месечен абонамент 55 лева

Приемат се карти Мултиспорт Кидс