Индивидуални занимания

Персонален урок по йога, пилатес и индивидуални тренировки за отслабване са най-добрия начин за постигане на ефективен резултат, тъй като по този метод аз изцяло следя вашия персонален ритъм и динамиката на упражненията, времето на почивки и изпълнението им. Много често хората си мислят, че тренират докато не започнем да работим заедно и разбират, че не са правили упражненията както трябва като влизане в дадена поза, повторения, дишане или пък темпо.

Най-значимото в индивидуалните тренировки е, че се постигат по-добри резултати за стягане на тялото и сваляне на излишни килограми без да се предизвикват контузии или пренатоварване.

В индивидуалната сесия по йога непрестанно се набляга на правилното дишане и изпълняване на упражненията, както и отпускане на нервната система.

Нивото на практиките се изготвя персонално, съгласно няколко фактора като пол, възраст, начин на живот, физическа активност, предшестващи заболявания, прием на лекарства, емоционално състояние и други.

Цена: 50 лева

Продължителност: 60 минути

Провежда се онлайн

Плащане по банков път, Pay Pal, Revolut, Easypay:

Банка Райфайзен банк

IBAN: BG97RZBB91551008450290
BiC:RZBBBGSF
Титуляр: СЕН СИБ ЕООД
Oснование плащане: имена и услуга

Свържете се с мен на телефон +359 888341881 или info@sensib.org като приложите копие на платежното, трите Ви имена и телефон за връзка

За записване на час, може да  свържете с мен да ми пишете на info@sensib.org. или се обадете на 0888341881