Инструктори

Ивелина Иванова (Милейди Нуар)

Казвам се Ивелина Иванова. С йога се занимавам от 2014г. През 2018 се сертифицирах като йога инструктор при трикратения световен шампион и многократен абсолютен шампион на България – Даниел Петров.
Всеки може да практикува йога, дори и ако се чувства недостатъчно гъвкав или силен. Това се променя с времето. Едно от най-трудните, но и най-освобождаващите неща за йога е оставянето на егото и приемането, че никой не е по-добър от всеки друг.
От близо десет години се занимавам с ароматерапия и масажи.

Надя Спасова

Казвам се Надя Спасова. Завършила съм кинезитерапия в НСА. С йога се занимавам от 4 годишна възраст при Венцислав Евтимов. Последните 8 години преподавах йога и пилатес на остров Корфу. Специализирана съм и в преподаването на изправителна гимнастика за възрастни хора и оздравителни масажи за рехабилитация. Имам дипломи от  Yoga Alliance USA RYT за завършен курс от 200 часа и от Himalaya path за курс по йога за бременни.

Гергана Василева

Казвам се Гергана Василева и съм сертифициран преподавател по пилатес. На 21 години съм и от малка се занимавам с художествена гимнастика. В момента специализирам „Кинезитерапия“ в Медицински университет – гр. София. Познанията ми в човешката физиология ми помагат да бъда полезна за хората и да преподавам правилно и професионално системата Пилатес.

Спортът винаги е бил важна част от живота ми. Очаквам Ви на тренировка с мен в студио Sen Sib.

Гери Русинова

Занимавам се с йога от 2006 г. През 2017 г. завърших 18-месечната следдипломна квалификация за йога инструктури, провеждана съвместно от  НСА и Българска федерация по йога по програма на Йога институт Кайвалядхама, Лонавла, Индия. Посещавам семинари и лекции за повишаване на квалификацията. Интересувам се от философията на йога и я изучавам. В практиките си се опитвам да помогна на хората да се научат да осъществяват връзка със себе си, което ни дава стабилност и ни помага да се справяме успешно в ежедневието си.

Поли Рийд

Изучавам и практикувам йога от 2014-та година. 2015-та година имах възможността да се насладя на едномесечна програма за вътрешно пробуждане и изцеление на о-в Ко Панган, Тайланд. 2016-та година преминах обучение за задълбочаване на практиката по Хатха Йога към Yoga Alliance (RYT 200) в Доха, Катар. 2017- та година преминах обучение за задълбочаване на практиката по Ащанга Йога с инструктор Ирина Бъчварова. Йога ни помага да изпълним живота си с любов, и ни учи как да я споделяме с другите. Fb: YOGA GLOW