Консултация за отслабване

Онлайн консултацията за отслабване има за цел да ви научи на ефективни техники как да изградите нови здравословни навици с цел сваляне на излишните килограми без глад, добавки и хранителни режими.

Консултация за сваляне на излишни килограми е важна част за всеки, който няма мотивация и достатъчно информация за това как да ускори метаболизма или пък получава прекалено много информация за най-различни диети, които не действат.

По време на срещата изготвяме персонализиран подход, съгласно много фактори като пол, възраст, начин на живот, физическа подготовка, очаквания като желано тегло, форма, начин на живот, предшестващи заболявания, прием на лекарства и други.

Разглеждаме кои са вашите любими храни и тези които не харесвате, като обсъждаме на кои от тях да акцентирате, за да имате по-добри резултати в здравословен аспект и трайно отслабване.

Хормоналният баланс е от изключително значение и е препоръчително преди консултацията да си направите кръвни изследвания ,като добавите към кръвната картина изследване на хормоните на щитовидна жлеза, желязо и холестерол.

Индивидуалните онлайн консултации  дават невероятен резултат, защото могат да се ползват като мониторинг по време на вашето отслабване с цел да се мотивирате и да не се отказвате. Те помагат да следим резултатите, да променяме  ежедневни и най-вече хранителни навици.

Гарантирам Ви, че с редовни консултации, умерено движение и здравословно хранене без глад и диети, вие ще постигнете мечтаните резултати.

Работим с предварително уговорени дни и часове в месеца.

В случай на невъзможност от едната страна,  практиката може да бъде преместена в друг ден и час в удобно за двете страни време. При неявяване на срещата или анулиране 24 часа преди практиката, сумата не се възстановява.

 

За записване, попълнете формата за контакт в категория Контакти.

 

 

 

 

 

 

 

Подобни публикации