Йога занимания над 60 години

От месец май, стартира нова група по йога над 60 години са за всички, които имат нужда да се чувстват в по-добро физическо и психическо здраве.

Заниманията по йога са предвидени да подобрят мобилността в тялото и да премахнат болките в ставите и тези от скованост. Редовните упражнения позволяват и да се запази мускулната и костната маса здрава.

Занимания по йога златна възраст са щадящи и могат да се изпълняват от хора с дискова херния, проблеми със щитовидна жлеза, при безсъние, при липса на тонус, при артрит и липса на мобилност в тазобедрените стави, при сърдечни заболявания, тъй като по време на упражнения не се повишава пулса, а с времето и редовните посещения, тялото става по устойчиво и здраво без да има високи нива на активност и сърдечен ритъм.

Ето още няколко ползи:

Помага при остеопороза, за поддържане на здрави кости, улеснява храносмилането и изчиства движенията на червата, регулира кръвното налягане, намалява стреса и тревожността, освежава, тонизира и повдига духа и настроението.

Упражненията се правят с леки и удобни дрехи, на боси крака, но можете да останете и с чорапи. Нужна е постелката, но студиото осигурява.

Преподавател с над 10 години опит в терапевтична и оздравителна йога за възрастни и деца – Стела Колева

За записване, позвънете на 0888341881или пишете на info@sensib.org

График:

Вторник и четвъртък от 10:00ч. до 11:00ч.

Адрес : Улица „20ти Април“ 13 ,Търговски комплекс Руски Паметник,  сграда 7, етаж 2, в Зала за танци Вероник

Цени:

Еднократно посещение: 14 лева

Абонаментна карта за 4 посещения на месец 50 лева

Абонаментна карта за 8 посещения на месец 95 лева

Подобни публикации