Йога мастърклас за сила и баланс

Практикуваш йога от известно време, но има пози, които знаеш, че не изпълняваш съвсем правилно – не ги замитай под килима! Ела на мастърклас и научи техниката за изпълнение на някои от най-красивите асани в йога!
Водещ ще бъде @sensibsofia Стела Колева, с опит над 10 години като йога преподавател, нутриционист и автор на книгата „Йогата лекува“.
Този мастърклас е подходящ за средно-напреднали и напреднали йоги. Ще включва асани за подобряване на издръжливостта и мускулатурата на тялото, укрепване на мускулите на ръцете, балансови пози, упражнения за гъвкавост и отпускане на мускулите и сухожилията, дихателни техники и йога Нидра с включена дълга релаксация в края на практиката.
Ще работим стъпка по стъпка върху трудните балансови пози, чрез основни техники на изпълнение, с помощни блокчета и колани при нужда, както и вариации на асаните.
Чатуранга – йогийска лицева опора
Утита Хаста Падангущасана – повдигнат крак напред и настрани в права позиция
Вирабадрасана 3 – Воин 3
Чандрасана – Странична луна
Палакасана – Страничен планк и по-трудни вариации
Бакасана – Гарван
Ширшасана – Стойка на глава
Практиката е подходяща за всички, които искат да заздравят тялото, да работят върху изометрия, устойчивост и баланс. Особено подходяща е и за бъдещи йога преподаватели, тъй като ще се работи много детайлно върху техниките на изпълнение на позите, ще ви разкажем за техните ползи и противопоказания.
Този клас не е подходящ за начинаещи или хора с малък опит в йога, за бременни, при хора с възпаление на китките или слаби китки!
Практиката ще бъде бавна със задържане в позите, с цел максимално засилване на мускулатурата и подобряване на баланса.
Повече за Стела Колева, може да откриеш на сайта ни:
https://calmayogastudio.net/stela-koleva
Вход: карта Мултиспорт, единично заплащане или абонаментна карта на студуиото.
Класът е с предварително записване на линка: https://book.calmayogastudio.net/calendar/public…
Очакваме те на 3 декември, от 13:00 часа в уютното ни пространство! Събитието е с продължителност 90 минути.

Вижте по-малко
София, България

Подобни публикации