Да се опознаем чрез констелация

Констелацията е лечение нa рода и на духа. Думата констелация на български език означава, така се е случило в миналото (стечение на обстоятелствата). Нашата вътрешна работа е да приемем с любов, че така се е случило без да има негативни последствия върху нас. Тежестите, които идват от рода ни да спрат да ни влияят в ежедневието, в начина ни на живот. Образно казано ние несъзнателно преповтаряме техните модели на действие от любов. Любовта в случая означава лоялност, сляпата любов на детето към рода, към енергията, защото всички ние принадлежим към това семейство и искаме да запазим това усещане дълбоко в себе си. Един от множеството примери е следният: Ако е имало поколения ,които са били бедни, естественото движение на духа ни е да изразяваме любовта си към тях, като ние също губим, нямаме или трудно задържаме. Вътрешно част от нас (детето) иска да се усеща , че принадлежи ,това му дава чувство на стабилност, това го свързва енергийно с коренът на дървото(рода) и му дава сигурност. Сляпата любов ни води към усещане да бъдем еднакви, а ние всъщност имаме правото да бъдем и различни. Защото времето е различно и то се променя. Но носейки тези остарели модели от миналото на нашите предци, ние продължаваме да действаме с този импулс и по начина, по който те са действали. Който вече отдавна е невалиден. Начин на възприятие на семейство ,на любов, на изобилие, на здраве и на света около нас във всичките му проявления. Начин да забележим нашите възли и да започнем да ги разплитаме , така че да имаме по-щастлив живот.

Констелатор – Христина Соколова

Христина Соколова е фасилитатор от няколко години. Успешно работи с метода ‘‘Семейни констелации“ по немската школа на Берт Хелингер. Ползвайки дълги години метода върху себе си я вдъхновява да специализира , за да може повече хора да се докоснат до големите промени, които настъпват в живота на човек минавайки през тези процеси. Специализирала е и метода „Свързване с вътрешното дете“ по-известен като Праймал терапия. Инициирана е в Традиционно Усуи Рейки. В работата си с хората използва и други методи

Сен Сиб е единственото студио в гр. София което предлага 150  минутен практически семинар  с констелативни упражнения и Ин йога!

Събитието ще се състои на 23.02.2019 и само на тази дата ще бъде с НАМАЛЕНИЕ от 60%. Възползвайте се.

Цена само за 23.02.2020 : 24 лева

Местата са ограничени до група от 14 човека. Може да резервирате своето участие с предплащане на аванс от 10 лева.

Ако притежавате карта Мултиспорт или абонаментна карта Сен Сиб доплащате 14 лева.

Специалист по Ин йога – Алекс Жабонова

 

 

 

Подобни публикации