Възстановяване на енергията и анти-стрес терапия с Ин Йога

Ин йога често е описвана като практика, която тонизира нашата съединителна тъкан и ставите. Това е пасивна йога практика ,в която една асана може да се задържи от 3 до 10 минути. В нея се използват помощни средства като йога блокчета, болстери, колани. Ин йога е подходяща както за напълно начинаещи, така и за напреднали, за хора, които се занимават с фитнес, за йога преподаватели, които искат да разнообразят практиката си. Живеем в свят, в който преобладава Ян енергията. Чрез излагането ни на постоянен стрес, ние трупаме прекалено много Ян енергия. Затова е добре да внесем баланс в тялото си чрез Ин йога, в която се работи с нашата Ин енергия.

Ползите от ин йога са много.На физическо ниво, въздействайки върху съединителната тъкан, ние стимулираме производството на колаген, което оказва подмладяващ ефект върху организма. Също така много силен е ефектът на Ин йога върху парасимпатиковата нервна система, което от своя страна води до усещане за спокойствие, почивка, свежест. А най-големият плюс на практикуването на ин йога, е медитативния й стил, който внася тишина в ума и осветява съзнанието ни. Ако все още не сте опитвали да медитирате, ин йога е една много добра въвеждаща медитативна практика и е време да опитате.

Преподавател по Ин Йога е Алекс- Александра Жабонова която неусетно ще Ви отдели за един час от ежедневните грижи. Ин Йога се предлага в студио Сен Сиб в три дни от седмицата. Сряда и петък от 12:00-13:00 предвидена за хората които работят на близо до студито и имат нужда да се презаредят за останалата част от денят както и да премахнат сковаността в тялото и вечерна неделна практика с  предвидена по-дълга и дълбока релаксация която напълно изтрива следите от натрупаното напрежение и възстановява енергииният баланс.

Няма възрастова граница и никакви противопоказания.

Подобни публикации