Внимавайте с тези здравословни храни, ако искате да отслабнете

Здравословни, но КАЛОРИЧНИ храни

Кокос
Кокосовото мляко и кокосовото масло са истинска калорийна бомба, и едно „бронирано“ кафе на може да стигне до 200 калории.

Ядки
С ядките много лесно се прекалява, а нужният дневен прием на едно хранене не трябва да надвишава 40 грама или около 18-25 ядки /в зависимост от големината  и вида им/, в които се съдържат около 180 калории и 17 грама мазнини.

Авокадо

Никой се оспорва невероятните ползи на този вкусен плод, особено когато е добре узрял, но едно авокадо в салатата ще ви повиши хранителния баланс с 230 калории  и 20 грама мазнини. Хапвайте не повече от 1/3 плод ако е в салата или половин ако е само в комбинация в тост за закуска.

Зехтин

Внимавайте с овкусяването на салатите със зехтин. НИКОГА НА „ОКО“. Две супени лъжици зехтин съдържат 240 калории и 28 грама мазнини

Фрешове

Прясно изцеден сок от портокал е чудесен и ободряващ начин да се събуди човек, но още с изпиването му, вие вече сте добавили около 27 грама въглехидрати, колкото в два портокала или един банан, така че по-добре се хапнете плодовете, за да получите и фибрите в бонус с калориите, тъй като те засищат и са изключително полезни за стомашно чревния тракт.

Бисквити и десерти „без захар“ .

Винаги четете етикетите на продуктите, които купувате без захар, защото може да съдържат мед, а той е доста калоричен със своите 300 калории на 100 гр.

 

Ако се колебаете в това как се храните и въпреки здравословните ежедневни избори, вие не можете да се избавите от излишните килограми, можете да се свържете с мен за изготвяне на хранителен режим. За повече информация кликнете върху линка :

ИЗГОТВЯНЕ НА ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ 

За консултация с холистичен нутриционист Стела Колева , можете да се свържете с мен на 0888341881 или info@sensib.org

Подобни публикации