Изготвяне на индивидуален хранителен режим без чувство на глад

Да свалите излишните килограми докато се храните с любимите неща е напълно възможно, без да взимате добавки, нито да гладуваге или пък да спазвате диета.

Персоналния план за хранене не е строг, с фиксирано меню, а по-скоро според типа хранене- закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря, се определят група храни и най-вече комбинацията между тях и КОЛИЧЕСТВОТО им. Храната, която се подбира е на първо място здравословна, разнообразна, вкусна и засищаща.

Бавното отслабване е най-полезното и ТРАЙНО сваляне на килограми. Този метод, ви гарантира 100% резултат, стига да имате търпение и дългосрочна цел за постигане на мечтаното тяло, тъй като не ви изтощава,а напротив, създава полезни и трайни навици.

Изготвяне на хранителен режим е не просто каприз, а необходимост за всеки, който има колебания какво да консумира и непрестанни лутания в диети, често и рязко качване и сваляне на килограми, постоянен глад, липса на енергия, чести боледувания, косопад и други.

Индивидуалния хранителен режим е подходящ за всеки, който иска да събуди метаболизма си и да отслабва докато се храни, да промени начина си на мислене към храната, като се научи да се храни интуитивно, да разпознава правилните храни за неговия организъм и нужди и не на последно място да подобри тонуса и самочувстието си.

Индивидуален хранителен режим се изготвя, след попълнен въпросник, като по този начин се взимат под внимание всички необходими фактори, като възраст, ръст, тегло, заболявания, хормонален дисбаланс, физическа активност, емоционално състояние, сън, прием на лекарства и хранителни добавки, се описват и хранителни алергии, непоносимости, храни, които обичате и такива, които не харесвате.

Хранителният режим е изцяло съобразен с вашият начин на живот и ценности, дали се храните основно навън, в самолети или в ресторанти, дали живеете сами или сте многочленно семейство, дали работите нощни смени или се будите много рано сутрин, дали работите във външни условия, в дома или в офис среда.

Какво включва пакета:

  • Консултация  от 30 минути /провежда се онлайн/
  • Изготвяне на хранителен персонален режим на багата на вишите нужди и предпочитания
  • Изчисляване на вашия базов метаболизъм
  • Изготвяне на план за физическа активност
  • Изчисляване на вашия калориен баланс, при които ще започнете да отслабване БЕЗ ДИЕТА и ГЛАД
  • Лесен контакт с мен при допълнителни въпроси
  • Списък с храни, готвени ястия и варианти ако се храните често навън, специално подбрани според вашите нужди и предпочитания
  • Списък с храни, продукти и ястия, които да избягвате
  • Кратка електронна книжка с рецепти
  • – 30% отстъпка върху всички специализирани програми на СЕН СИБ за отслабване, стягане и курс по йога

Цена:  90 лева

Плащане по банков път, Pay Pal, Revolut, Easypay:

Банка Райфайзен банк

IBAN: BG97RZBB91551008450290
BiC:RZBBBGSF
Титуляр: СЕН СИБ ЕООД
Oснование плащане: имена и услуга

Свържете се с мен на 0888341881,  info@sensib.org, Фейсбук SEN SIB SOFIA като приложите копие на платежното, трите Ви имена и телефон за връзка

Подобни публикации