АНТИ-ЕЙДЖ ПРОГРАМА за естествено подмладяване

В днешно време, използването на филтри за обработка на снимки във всички социални мрежи, стана рутина, а жаждата за бляскава и лъскава кожа е по-силна от всякога.

В прогресивният стремеж към вечната младост , много хора търсят всякакви начини, които ще им помогнат да изглеждат по-млади.

Като терапевт, за който холистиката е във всичко, което ни заобикаля и в моят метод на преподаване, тоест умът, тялото и душевността са пряко свързани, мога да твърдя, че факторите са безкрайно много за допринасянето на свежият вид и не е само въпрос на луксозна козметика и главозамайващо скъпи процедури.

Няма как да игнорираме най-важният фактор – генетиката, на който за съжаление по никакъв начин не можем да въздействаме, но има много други фактори, на които можем да влияем ежедневно.

На първо място е начина на живот. Стреса отделя хормона кортизол, който стимулира многобройни процеси в тялото и ума. В зависимост от това как човека приема стресови ситуации, той може да започне да качва килограми или да отслабва. Теглото има пряка връзка върху вида на лицето. Колкото килограмите са повече, толкова по-кръгло изглежда лицето и обратно, едно слабо кокалесто тяло, често е съпроводено с изпито лице.

За да се намали стреса, който често се чете по бръчките по лицето, може да се практикува йога и медитации. Интересното тук е, че йога дава невероятни резултати върху отпускането на кожата, не само на тялото, но и на лицевият контур. Специално подбрани асани действат като лифтинг в дългосрочен план, стига да се правят редовно. Те не са трудни, не изискват гъвкавост и издръжливост, определено телесно тегло или пък баланс. Някои от тях дори могат да се изпълняват и в седнала позиция за 5-10 минути на ден и пак имат противодействащ ефект върху гравитацията, като намаляват увисването.

Освен йога практика има и конкретно йога за лице. Тя включва точков масаж и упражнения, които стимулират мускулите, кожата и лимфната система. Тези упражнения помагат да не се отпуснатмускулите на лицето.

Източните култури са много наясно с тези практики с цел външно намаляване на годините. Например един от модерните днес пособия наречен Гуаша има точно такава насока, да лифтира лицето и да стимулира лимфата като премахва отоци и дренира. С подобряване на кръвообращението, лицето и шията придобиват здравословен блясък. Стимулира се и производството на колаген.

Не по-малко действие оказват и традиционните мануални масажи за лице като с редовно изпълнение, те укрепват и тонизират лицевите мускулите, повдигат бузите и стягат линията на челюстта.

Нека поговорим и за козметиката с цел изглажда фините линии и бръчките. Да, козметиката е ефективна, но само тогава когато се ползват активни съставки. Един крем може да струва 1000 лева и в него да няма нужните активни съставки, които да регенерират кожата. В тази програма, са описани всички продукти с активни съставки, които са абсолютно доказани в медицината за намаляване на видимите признаци на стареене. В програмата са описани сутрешна и вечерна рутина, мануални и Гуаша масажи, фейс йога и йога практики.

Преди човек да прибегне до скъпи процедури, нека първо да си даде сметка как се храни, консумира ли алкохол, кафе, цигари. В програмата ще намерите всички храни, които имат подмладяващ ефект и тези, които състаряват. С пълноценен сън, минимум 7 часа на нощ, редовни сутрешни и вечерни рутини, здравословен начин на хранене и йога за лице и тяло, Ви гарантирам, че след няколко месеца, хората ще Ви питат коя дерматологична клиника сте посетили.

Масажите, осъзнатото хранене, достатъчният сън, правилните продукти се отразят забележително както ментално, така и на външния вид.

Създадох тази анти-ейдж програма за лице и шия, тъй като вярвам, че при достъп до правилна информация, създаване на редовни навици за грижа на кожата, всеки може да си позволи да има здрав и свеж вид по възможно най-естествения и бюджетен начин, без да губи време, без да харчи средства. Бонус – урок за подмладяващ грим.

Цената на програма е колкото на един масаж, побързайте и поръчайте сега на цена от 59,90 , като натиснете тук.

Подобни публикации